HIRDETÉS

Az igazán ropogós baconhöz, igazából nincs is másra szükségünk mint mikróra, amivel tökéletesen ropogósra lehet sütni a szalonnaszeleteket. Ráadásul a legtisztább módszerrel tudunk dolgozni, ha így csináljuk! Nincs másra szükségünk hozzá, mint egy tányérra, kéztörlő papírra és a baconszeletekre.
A tányérra terítsünk egy réteg kéztörlőt, erre fektessük a bacont, és az egészre rakjunk még egy réteg papírt.
Mehet a mikróba, a legnagyobb teljesítményen, nagyjából 5 percig!
Utána vegyük ki, és már lehet is ropogtatni.

HIRDETÉS

19 nappal később

Így elpazaroljuk a finom zsírját!!!

Szuper! Kevesebb takarítással jár.

3 hónappal később

Egymás alá kell fektetni a szeleteket, és mindkét felére sütőpapírt kell tenni. 2 tepsi között sütve ropogós lesz, és a formáját is megtartja.

ezt olvastad már?
még több cikk
kapcsolódó receptek

HIRDETÉS