Érdemes héjastul, alufóliába bugyolálva sütni a céklát, és csak aztán pucolni, felhasználni, mert így sokkal több vitamin marad benne, nem mellesleg pedig összehasonlíthatatlanul finomabb a sült cékla íze, mint a párolt/főtt társáé.

Érdemes héjastul, alufóliába bugyolálva sütni a céklát, és csak aztán pucolni, felhasználni, mert így sokkal több vitamin marad benne, nem mellesleg pedig összehasonlíthatatlanul finomabb a sült cékla íze, mint a párolt/főtt társáé.
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogy készítsek céklachipset? | zöldségek sütése | 0 | 2.9ezer | '15 Nov |
Sütőtök sütés, na de hogyan is? | zöldségek sütése | 0 | 4.3ezer | '15 Nov |
Hogyan kell a padlizsánt sütőben megsütni (padlizsánkrémhez vagy salátához)? | zöldségek sütése | 0 | 5.6ezer | '15 Nov |
Hogyan süssek ropogós sültkrumplit? | zöldségek sütése | 7 | 7.1ezer | '16 Jul |
Mitől lesz ropogós a sült krumpli? | zöldségek sütése | 1 | 3.8ezer | '16 Nov |