Sózott retek

Sózott retek

Leírás

Az ázsiai, főleg a thai konyha egyik alapanyaga, amely nélkül a pad thai elképzelhetetlen. A retket felvágják, majd sózzák. Az előkészített sós retekben cukor is van.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Jól lezárva, hűtőben.

100g Sózott retek

fehérjetartalom

0.67 g

zsírtartalom

0.221 g

szénhidráttartalom

3.43 g

víztartalom

95.04 g

gramm sózott retek?

Top ásványi anyagok

Foszfor

24 mg

Kalcium

17 mg

Nátrium

13 mg

Magnézium

9 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.038 g

C vitamin

15.1 mg

Kolin

6.8 mg

Niacin - B3 vitamin

0.15 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.67 g

Zsír

telített zsírsav

0.073 g

egyszeresen telített zsírsav

0.04 g

többszörösen telített zsírsav

0.108 g

ásványi anyagok

Kalcium

17 mg

Vas

0.15 mg

Magnézium

9 mg

Foszfor

24 mg

Nátrium

13 mg

Cink

0.13 mg

Réz

0.101 mg

Mangán

0.033 mg

Szelén

0.7 µg

szénhidrát

rost

1.6 g

cukor

1.83 g

víz

95.04 g

vitaminok

Riboflavin - B2 vitamin

0.023 mg

Niacin - B3 vitamin

0.15 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.114 mg

Folát

17 µg

Kolin

6.8 mg

K vitamin

0.3 µg

C vitamin

15.1 mg

B6 vitamin

0.038 g

1 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...