Top 5 ünnepi cukormentes pohárkrém

Könnyen elkészíthetőek, szezonhoz jól igazíthatóak, és ráadásul gyönyörűen, ünnepien tálalhatóak. Ezek a pohárkrémek - ezúttal cukormentesen, adagonként 220 kalória alatt.

Imádom az édes krémeket, őszintén szólva bármilyen süteményt hajlandó vagyok lecserélni egy pohárkrémre. Otthon is gyorsan elkészíthetőek, tetszés szerint variálhatóak, joghurttal, túróval, édesítőszerrel, sok gyümölccsel számtalan alakbarát verzióban is összedobhatóak. Egy-két trükkel egyszerűen díszíthetőek: megszórhatjuk őket őrölt fahéjjal, keserű kakaóporral, őrölt gyömbérrel, a poharakat, kelyheket átköthetjük szép, ünnepi szalaggal.

Receptjeink közül kiválogattam nektek most 5 db cukormentes, adagonként kevesebb, mint 220 kalória energiatartalmú pohárkrémreceptet. A szezonon kívüli gyümölcsöket pótolhatjátok gyorsfagyasztott gyümölcsökkel vagy banánnal, naranccsal, vérnaranccsal, mandarinnal, kivivel.

Lepjétek meg velük barátaitokat, szeretteiteket, vendégeiteket!

Olvastad már?

Top 7 cukormentes karácsonyi süti

  1. 1.

    Málnás mascarponekrém Mosomacilánytól

  2. 2.

    Mangóhab

  3. 3.

    Joghurtos kávés pohárkrém

  4. 4.

    Meggyes túrókrém cukormentesen

  5. 5.

    Csokoládés pohárkrém avokádóból

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...