Sonkás szendvicset vitt egy család a vegán kávézóba, összevesztek a pincérrel

Az étteremben dolgozó pincér nem tudta eldönteni, hogy helyesen cselekedett-e, amikor rászólt a családra, ezért az internetezőktől kért segítséget.

Nemrégiben egy vegán kávézóban dolgozó pincér osztotta meg a Redditen nem mindennapi történetét - szúrta ki a Mirror. A felszolgáló elmesélte, hogy egyik nap egy család tért be hozzájuk, akik, miután helyet foglaltak a vegán étterem belső helyiségében, elővettek egy otthonról hozott sonkás szendvicset.

A hely alkalmazottja posztjában leírja, hogy a vendéglátóegység tiltja, hogy a vendégek a saját ételüket fogyasszák, néha azonban eltekintenek ettől, különösen gyerekek esetében, hiszen ennek oka lehet akár egy speciális diéta is.

Bár néha engedékenyebbek, a hússal szemben szigorú szabályaik vannak, és itt a zéró tolerancia érvényesül. Amikor a család a rendelésnél egy plusz tányért is kért, hogy a gyerek azon tudja enni a szendvicsét, az alkalmazott felhívta figyelmüket arra, hogy semmilyen hústerméket nem fogyaszthatnak a kávézóban.

Felajánlottam nekik, hogy rendelhetnek másfajta szendvicset, akár vegetariánust is, ha vegánt nem akarnak, de a sonkás szendvics nem fér bele, főleg nem a benti helyiségben fogyasztva, a mi tányérunkon.

A család teljesen felháborodott, majd sietve távozott, az anya pedig még vissza is kiabált a pincérnek az ajtóból, mennyire gusztustalan, hogy meg akarja fosztani kisgyermekét a sonkás szendvicsétől.

Ti mit gondoltok? Kinek volt igaza?


Még több vegán:

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...