Sárközi Ákos elárulta, miért nem akart soha a budai elithez tartozni

Sárközi Ákos nemrég őszintén beszélt fiatalkoráról, és arról, hogy milyen körülmények között nőtt fel Kőbányán.

„Sárközi Ákos eredetileg fotográfus szeretett volna lenni, ám közben ráeszmélt, hogy más úton szeretne elindulni. Így pályakezdőként, nulla nyelvtudással Portugáliában kezdett el dolgozni, ahol rengeteg inspirációt szerzett" – írja az RTL.hu oldala.

Sárközi Ákos sosem akart a budai elithez tartozni

Sosem akart a budai elithez tartozni

A négyemeletes, kőbányai panellakásból útnak indult Michelin-csillagos séf azt is elárulta, hogy neki is akadnak olyan mélypontok az életében, amikor legszívesebben elbújna a főzés elől.

„Kőbányán születtem, és ott is nevelkedtem elég sokáig. Egy négyemeletes panelházban laktam, ami nekem a világ közepe volt akkoriban. Egyszerű lakótelep volt, fantasztikus emberekkel. Sosem akartam budai elit lenni, nem bánom, hogy nem oda születtem, mert ember tudtam maradni" – idézi az oldal a séfet.

Címlapfotó: RTL Klub / Tulok András

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...