Sárközi Ákos elárulta, miért nem akart soha a budai elithez tartozni

Sárközi Ákos nemrég őszintén beszélt fiatalkoráról, és arról, hogy milyen körülmények között nőtt fel Kőbányán.

„Sárközi Ákos eredetileg fotográfus szeretett volna lenni, ám közben ráeszmélt, hogy más úton szeretne elindulni. Így pályakezdőként, nulla nyelvtudással Portugáliában kezdett el dolgozni, ahol rengeteg inspirációt szerzett" – írja az RTL.hu oldala.

Sárközi Ákos sosem akart a budai elithez tartozni

Sosem akart a budai elithez tartozni

A négyemeletes, kőbányai panellakásból útnak indult Michelin-csillagos séf azt is elárulta, hogy neki is akadnak olyan mélypontok az életében, amikor legszívesebben elbújna a főzés elől.

„Kőbányán születtem, és ott is nevelkedtem elég sokáig. Egy négyemeletes panelházban laktam, ami nekem a világ közepe volt akkoriban. Egyszerű lakótelep volt, fantasztikus emberekkel. Sosem akartam budai elit lenni, nem bánom, hogy nem oda születtem, mert ember tudtam maradni" – idézi az oldal a séfet.

Címlapfotó: RTL Klub / Tulok András

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...