Ryan Gosling trükkjével szuper krémes lesz a hummuszod

Napi Tippünket Ryan Goslingtól kölcsönöztük, aki egy interjú során árulta el, ő milyen praktikát alkalmaz, hogy szuperkrémes legyen a házi hummusza!

Vannak színészek, akiktől szívesen fogadjuk a főzéssel kapcsolatos tippeket, ilyen például Jennifer Garner, de azt őszintén bevalljuk, sosem gondoltuk volna, hogy egyszer Ryan Goslingtól fogunk zseniális tanácsot kapni. Pedig pontosan így történt, mint kiderült, a Barbie című film Kenje a konyhában is otthonosan mozog. Ryan Gosling legújabb filmjét, A kaszkadőrt népszerűsíti épp, és ennek keretében adott interjút, ami aztán egy váratlan fordulat következtében a sütésre terelődött. Ekkor hangzott el a zseniális tipp is, amellyel a valaha volt legkrémesebb házi hummuszt készítheted el.

Ryan Gosling tippjével a legkrémesebb házi hummuszt készítheted el / Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

Ryan Gosling jégkockát ad a hummuszhoz

Filmbeli partnerével, Emily Blunttal nemrég az IMDb-nek adott interjút Gosling, amikor a riporter arról kezdte faggatni a színészt, milyen különleges képességei vannak. A válasz azonban Blunttól érkezett, aki viccesen megjegyezte, hogy milyen jól süt Gosling. A kérdés kapcsán az is kiderült, hogy a Szerelmünk lapjai sztárja egy különleges trükköt alkalmaz a krémes hummusz elkészítéséhez. Hogy mi ez? Jégkockát ad a hummusz hozzávalóihoz, mielőtt összeturmixolná, hogy simább, krémesebb legyen a végeredmény.

Még korábban volt egy marokkói éttermem, ahol megtanultam, hogy ha víz helyett jeget teszel a hummuszba, miközben turmixolod, akkor sokkal krémesebb lesz

– magyarázta.
@imdb

*searches for a non-creepy way to say we want to try one of Ryan's muffins* #TheFallGuy #RyanGosling #EmilyBlunt

♬ original sound - IMDb

Az általa említett marokkói étterem a Tagine Beverly Hills volt, amelyet Ben Benameur séffel közösen alapított.

Számos hírességet, köztük Meryl Streepet, Keanu Reevest és John Malkovichot is lencsevégre kapták már a Tagine-ban. Vajon a krémes hummusz az, ami ezeket a hírességeket is vonzotta?

Készíts otthon hummuszt:

Miért teszi krémesebbé a jégkocka a hummuszt?

Miben különbözik a jég a sima víztől ebben a receptben? Általában jeges vizet vagy aquafabát (csicseriborsóvizet) szoktunk csepegtetni lassan a turmixgépbe, hogy segítsük a krémes állag kialakulását. A jégkockák használata azonban azt jelenti, hogy ezt a lépést kihagyhatod, mivel a jég segít emulgeálni a csicseriborsót, és megkeményíti az olajat, így egy sűrű, krémes hummuszt kapsz.

Ha te is szívesen sütnél muffint:

A zseniális humuszos tippje mellett Gosling azt is bevallotta, hogy szeret sütni. „Úgy tud muffint sütni, mint senki más” – viccelődött Blunt. És az is kiderült, hogy még a pitetésztát is szép hullámosra tudja sütni...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Címlapfotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

Forrásunk volt.


Konyhai tippek, amelyeket bizony érdemes megfogadni:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek