Szomorú, hogyan viszonyulnak az emberek Rebel Wilsonhoz, mióta lefogyott

A színésznő észrevette, hogy az embereknek teljesen megváltozott az, hogyan állnak hozzá amióta lefogyott.

Rebel Wilson fogyásáról már rengetegszer írtunk, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen fantasztikus átalakuláson ment keresztül. A cél az volt, hogy 75 kilogrammot elérje, ami sikerült is neki: 11 hónap alatt 35 kilogrammot fogyott. Álomalakját megtervezett étrendjének és edzéstervének köszönheti.

Termesztésen nemcsak a külseje változott meg, de az önbizalma is jócskán megnőtt, így már bátran hord feszülősebb, kihívóbb ruhadarabokat, illetve fürdőruhában is megmutatta már formás alakját. A rengeteg pozitív változás mellett, Rebel Wilsont sajnos negatív hatások is érik, melyekről nemrégiben egy interjúban beszélt.

Azt hiszem, ami igazán megdöbbentő volt számomra, az az, hogy mennyivel másként bánnak velem. Régen gyakran előfordult, hogy rám sem néztek, de most, hogy jó kondiban vagyok, a pasik például felajánlják, hogy segítik elcipelni az ajtómhoz a bevásárlásom, kinyitják nekem az ajtót, meg ilyenek. Én pedig csak arra gondolok: „Másoknak tényleg ilyen volt eddig is az élete?"

Valljuk be, hogy ez egy kicsit elszomorító.

Forrásunk volt.


Még több sztárhír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...