Ezért hízott meg Rebel Wilson évekkel ezelőtt

A színésznő őszintén beszélt arról, hogy bizony ő is érzelmi evő volt, aminek rengeteg kilót köszönhet.

Rebel Wilson számára 2020 az egészség éve volt. Közel 20 kilótól sikerült megszabadulnia, ami az önbizalmát is igencsak megdobta. A színésznő tényleg nagyon keményen dolgozott azért, hogy elérje ezt a bámulatos eredményt, így nyilván a sportot is beiktatta az életébe.

Rebel nem rejti véka alá küzdelmét, rengeteget beszél fogyásáról, de arról is nyilatkozott már, miért nem vágott bele korábban az életmódváltásba. Nemrégiben elárulta, hogy sajnos duciként sokkal több munkát kapott, így igazából a karrierje miatt sem siettette a változást. Most azonban kiderült, hogy emellett evészavarral is küzdött.

Rebel a People magazinnak beszélt az átalakulásáról, amiben azt is megemlítette, hogy bizony volt egy enyhe evészavara: „Úgy gondolom, igazi érzelmi evő voltam, sokszor túlettem magam, mert nem szerettem magam eléggé. Szóval az, hogy az ember szeresse önmagát, rengeteget számít” – árulta el az interjúban.

A színésznő egyébként még azt is megemlítette az interjúban, hogy régebben napi 3000 ezer kalóriát evett, ami leginkább szénhidrátokból tevődött össze. Manapság azonban már főleg csirkemellet, lazacot, és különféle halakat fogyaszt.

Thai grillezett lazac

Nem vagyok egy nagy halrajongó. Valószínű ennek köszönhető, hogy 200 receptem közül egyik sem tartalmaz semmilyen halat. A tengeri kütyükkel finoman elvagyok, nagy néha leküzdök egy ...

Halpogácsa zöldsalátával

Az együnk több halat mozgalmam keretében készült ebédre a halpogácsa. Nem túl bonyolult az elkészítése, cserébe sok pepecselés van vele (oké, én utálok panírozni...), de nagyon ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...