Itt a legjobb módszer arra, hogy felmelegítsd a palacsintát

Túl sok amerikai palacsinta készült vasárnap reggel, és el kellett tenni a hűtőbe vagy a fagyasztóba? Semmi gond, ezzel a trükkel könnyedén és gyorsan fel tudod melegíteni!

Az amerikai palacsinta az egyik legjobb dolog, ami a vasárnapi reggelivel történhet, de előfordulhat, hogy a nagy lelkesedében egy kicsit több készül belőle, mint amennyit valójában meg tudsz enni. A maradékot a legjobb, ha a hűtőbe teszed vagy lefagyasztod későbbre, amikor újra palacsintapartit rendeznél, és ehhez most megmutatjuk, hogy miként tudod könnyen és gyorsan felmelegíteni a palacsintát.

Ehhez pedig nem lesz másra szükséged, mint egy kenyérpirítóra.

Akár a hűtőben volt az a palacsinta, akár a fagyasztóban, ez a módszer biztosan működik, melegen, ropogósan kerülnek ki belőle, és néha még finomabbak is, mint a friss társaik.

A pirító beállításával kísérletezz, hiszen ez mindenhol más, de érdemes minél magasabb fokozattal, akár a maximummal próbálkozni a tökéletes végeredmény érdekében.    


A fagyasztott palacsinták esetében pedig egyszerűen pirítsd őket egy kicsivel tovább. Kezdd a maximum fokozaton itt is, de időközben ellenőrizd a palacsinta hőmérsékletét a közepén. Ha még mindig elég hideg ott, akkor tedd ismét vissza, de csak feleannyi időre. Ha azonban csak picit hideg, akkor negyedannyi ideig pirítsd még.

Hogyan fagyaszd le a palacsintát?

Tedd ki őket egy törölközőre vagy sütőpapírra, hogy szobahőmérsékletűre hűljenek. Ha ez megtörtént, pakold őket egy visszazárható műanyag vagy szilikon tárolózacskóba, és mehetnek is a fagyasztóba dideregni!

Forrásunk volt

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!


Ha még többet palacsintáznál:

Címlapról ajánljuk