Itt a legjobb módszer arra, hogy felmelegítsd a palacsintát

Túl sok amerikai palacsinta készült vasárnap reggel, és el kellett tenni a hűtőbe vagy a fagyasztóba? Semmi gond, ezzel a trükkel könnyedén és gyorsan fel tudod melegíteni!

Az amerikai palacsinta az egyik legjobb dolog, ami a vasárnapi reggelivel történhet, de előfordulhat, hogy a nagy lelkesedében egy kicsit több készül belőle, mint amennyit valójában meg tudsz enni. A maradékot a legjobb, ha a hűtőbe teszed vagy lefagyasztod későbbre, amikor újra palacsintapartit rendeznél, és ehhez most megmutatjuk, hogy miként tudod könnyen és gyorsan felmelegíteni a palacsintát.

Amerikai palacsinta alaprecept

Egy igazi ráérős reggeli része, az amerikaiak kedvence, íme a nálunk ismertnél jóval vastagabb, szivacsos, könnyű palacsinta. Ajánlom azoknak, akik mindig sóvárogva nézték a filmekben ...

Kókuszpalacsinta

Az amerikai reggeli elmaradhatatlan része, egy reformkísérlet egyik darabja. Aki imádja a kókuszt, biztos szeretni fogja, de ne legyenek illúzióink, mint a legtöbb reform élelmiszeren, ezen ...

Ehhez pedig nem lesz másra szükséged, mint egy kenyérpirítóra.

Akár a hűtőben volt az a palacsinta, akár a fagyasztóban, ez a módszer biztosan működik, melegen, ropogósan kerülnek ki belőle, és néha még finomabbak is, mint a friss társaik.

A pirító beállításával kísérletezz, hiszen ez mindenhol más, de érdemes minél magasabb fokozattal, akár a maximummal próbálkozni a tökéletes végeredmény érdekében.    


A fagyasztott palacsinták esetében pedig egyszerűen pirítsd őket egy kicsivel tovább. Kezdd a maximum fokozaton itt is, de időközben ellenőrizd a palacsinta hőmérsékletét a közepén. Ha még mindig elég hideg ott, akkor tedd ismét vissza, de csak feleannyi időre. Ha azonban csak picit hideg, akkor negyedannyi ideig pirítsd még.

Hogyan fagyaszd le a palacsintát?

Tedd ki őket egy törölközőre vagy sütőpapírra, hogy szobahőmérsékletűre hűljenek. Ha ez megtörtént, pakold őket egy visszazárható műanyag vagy szilikon tárolózacskóba, és mehetnek is a fagyasztóba dideregni!

Forrásunk volt

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!


Ha még többet palacsintáznál:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...