Meglepő forgatós trükk, amivel a legkeményebb zöldséget is felvágod

Miért nem mondta senki, hogy létezik egy módszer, amivel sokkal könnyebb felvágni a kemény zöldségeket?! Napi Tippünkben most neked is eláruljuk a titkot, és garantáljuk, hogy sokkal kevesebb energiát fog igényelni a zöldségek előkészítése.

Egy óriási, kemény burgonya, édesburgonya vagy sütőtök – egy rémálom lehet a felvágásuk alapesetben. Na de nem ezzel a módszerrel. És egészen eddig úgy éltünk, hogy fogalmunk sem volt arról, hogy ilyen pofonegyszerű módon megkönnyíthetjük a konyhai előkészületeket. Tuti ezt a trükköt is felvesszük a villámgyors burgonyahámozás mellé! A legkönnyebb vágási módszer!

A mozdulat, amitől lényegesen könnyebb lesz kemény zöldségeket felvágni

Sidney Raz influencer, aki rendszeresen oszt meg praktikus trükköket, nemrég tett közzé egy videót, amelyben egy nagy sütőtököt vág fel egy vágódeszkán. De nem küzd vele, mint mi, halandó emberek, de nem ám! „Van itt valami, amit nem tudtam, egészen 30 éves koromig" – írja a szövegben, utalva erre a népszerű trendre, amivel ilyen pofonegyszerű, mégis kevéssé ismert trükköket osztanak meg az emberek a közösségi médiában. „Egy vastag zöldség ide-oda ringatása megkönnyíti a vágást". Az eredmény pedig magáért beszél.

Épp, hogy csak mozgatja a kést, és helyette inkább magát a felvágandó zöldséget, a tököt mozgatja előre-hátra.

Tökéletes vágást ér el, gyakorlatilag erőfeszítés nélkül, és mi is ugyanúgy megdöbbentünk, mint ő és a többi néző.

A hozzászólásokban az emberek ugyanúgy megdöbbentek: Egy személy „boszorkányságnak" nevezte Sid trükkjét. Egy másik pedig azt írta: „Hűha, szóval az, hogy beakasztom a kést, majd felemelem az egészet és nagy erővel odacsapom, NEM a helyes vágási mód?".

Ugye? Megmondtuk, hogy ezzel rengeteg energiát fogsz megspórolni!

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További okos tippekkel gazadgodhat a tárházad:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...