1/4
Lekvár és szörp
Míg egyes süteményeknél fontos lehet a gyümölcs állaga, addig a szörp és lekvár esetében ezt teljesen elengedhetjük. Mivel mindkét esetben szétfőzzük az epret, akár olyan alapanyaggal is dolgozhatunk, ami kicsit nyomottabb (persze ne legyen azért rohadt, erjedt, penészes). Ez a fajta gyümölcs valószínűleg olcsóbb is lesz, így nagyobb mennyiségek befőzése sem dönti majd romba a bankot.
Míg egyes süteményeknél fontos lehet a gyümölcs állaga, addig a szörp és lekvár esetében ezt teljesen elengedhetjük. Mivel mindkét esetben szétfőzzük az epret, akár olyan alapanyaggal is dolgozhatunk, ami kicsit nyomottabb (persze ne legyen azért rohadt, erjedt, penészes). Ez a fajta gyümölcs valószínűleg olcsóbb is lesz, így nagyobb mennyiségek befőzése sem dönti majd romba a bankot.