Látványos előtte-utána képen mutatta meg fogyását Rácz Jenő

Egy hónap alatt több mint 10 kilótól szabadult meg a sztárséf.

A Michellin-csillagos séf, Rácz Jenő hamarosan elveszi gyönyörű menyasszonyát. A pár eldöntötte, hogy mindent megtesznek azért, hogy a legjobb formájukat hozzák a nagy napon, éppen ezért Jenő és szerelme komoly életmódváltásba kezdett. A séf Schobert Norbi segítségét kérte, aki összeállított neki egy komoly étrendet, illetve rendszeresen edzenek IS közösen, hogy a vőlegény tökéletes formába lendüljön.

Kitartó munkájának meg is lett az eredménye, ugyanis egy hónap alatt több mint 10 kilótól szabadult meg, ezt pedig egy látványos előtte-utána képen is megmutatta a követőinek az Instagram-oldalán.

1 hónapja ebédeltünk Norbiékkal és panaszkodtam neki, hogy nem megy a diéta és hogy hamarosan esküvőnk is van(kétségbe voltam esve…)Norbi barátom elmondta, hogy túlsúlyos vagyok, ami hozzáteszem, nem esett valami jól, mert az embernek van annyi egója, hogy ne érezze magát tulsúlyosnak… őszintén, valahol bántott a dolog, hogy igaza van és tenni akartam mindenképp azért, hogy top formába legyek. “Jenő…! Ha azt csinálod amit mondok és betartod, akkor 80kg alá viszlek…!” Én erre kinevettem Norbit és azt válaszoltam, hogy utoljára 14évesen voltam 80kg alat. Hát mit mondjak!? Hálás köszönet


Ezek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...