Látványos előtte-utána képen mutatta meg fogyását Rácz Jenő

Egy hónap alatt több mint 10 kilótól szabadult meg a sztárséf.

A Michellin-csillagos séf, Rácz Jenő hamarosan elveszi gyönyörű menyasszonyát. A pár eldöntötte, hogy mindent megtesznek azért, hogy a legjobb formájukat hozzák a nagy napon, éppen ezért Jenő és szerelme komoly életmódváltásba kezdett. A séf Schobert Norbi segítségét kérte, aki összeállított neki egy komoly étrendet, illetve rendszeresen edzenek IS közösen, hogy a vőlegény tökéletes formába lendüljön.

Kitartó munkájának meg is lett az eredménye, ugyanis egy hónap alatt több mint 10 kilótól szabadult meg, ezt pedig egy látványos előtte-utána képen is megmutatta a követőinek az Instagram-oldalán.

1 hónapja ebédeltünk Norbiékkal és panaszkodtam neki, hogy nem megy a diéta és hogy hamarosan esküvőnk is van(kétségbe voltam esve…)Norbi barátom elmondta, hogy túlsúlyos vagyok, ami hozzáteszem, nem esett valami jól, mert az embernek van annyi egója, hogy ne érezze magát tulsúlyosnak… őszintén, valahol bántott a dolog, hogy igaza van és tenni akartam mindenképp azért, hogy top formába legyek. “Jenő…! Ha azt csinálod amit mondok és betartod, akkor 80kg alá viszlek…!” Én erre kinevettem Norbit és azt válaszoltam, hogy utoljára 14évesen voltam 80kg alat. Hát mit mondjak!? Hálás köszönet


Ezek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...