Ralph Fiennes főszereplésével érkezik az idei év legjobban várt gasztrothrillerje

A hamarosan mozikba kerülő 'The Menu' című filmben olyan sztárok kerülnek hátborzongató helyzetekbe a konyhában, mint Ralph Fiennes és 'A vezércsel' című sorozat sztárja, Anya Taylor-Joy.

Adam McKay rendező nemrég Ne nézz fel! című filmjével került a figyelem középpontjába, most pedig producerként készül egy újabb nagy dobásra. A The Menu című film, aminek az Utódlást is jegyző Mark Mylod lesz a rendezője, az elit kulinária színpadias világának kulisszái mögé enged betekintést a nézőknek olyan hírességekkel, mint Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes és Nicholas Hoult.

Anya Taylor-Joy és Ralph Fiennes a fine dining sötét világába kalauzol (fotó: Eric Zachanowich)

A történet szerint a Anya Taylor-Joy és Nicholas Hoult által alakított fiatal pár meglátogat  egy távoli és elhagyatott szigeten működő exkluzív éttermet, hogy kipróbálják a híres séf (Ralph Fiennes) által összeállított, elképesztően rongyrázó menüt. A pszichothrillerbe hajló sötét komédia teljes cselekménye ugyan még titok, annyit azonban tudunk, hogy a fiatal pár tányérjára szokatlan alapanyagok és sokkoló meglepetések kerülnek majd.

Adam McKay – aki producerként működött közre az Utódlás című sorozatban is, amely egy milliárdos amerikai család ármányait és viszályait mutatja be három évadon keresztül – most a gasztronómián keresztül tart görbe tükröt a gazdagoknak The Menu című filmben. Ahogy az Indiewire szaklapnak beszélt róla, célja, hogy bemutassa azt a zavaros állapotot, ami jelenleg Amerikát jellemzi.

Mindennek a kulcsa a jövedelmi egyenlőtlenség. Ha ezt valóban meg tudjuk oldani, az megoldja a politikai problémáinkat és a klímaválságot is

– mondta McKay.

A The Menu premierje november 22-én lesz, úgyhogy addig várnunk kell, hogy kiderüljön, milyen fordulatokat tartogattak számunkra az alkotók.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapkép: Eric Zachanowich/The Menu

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...