8 cukkinifőzelék, mely olcsó és krémes, szóval csak imádni lehet

Nemcsak a tök-, a borsó- és a krumplifőzelék létezik, vegyük fel a gyakran főzött ételek repertoárjába a cukkinifőzeléket is, hiszen fincsi, nem puffaszt, egészen olcsó, és egész évben elérhető!

Cukkinifőzelék ma vagy holnap ebédre? Annyira szeretjük, hogy még hidegen is kanalaznánk! Húst vagy húsmentes feltétet is kívánunk a tetejére, ez lehet sült virsli, roston csirke, fasírt, de zöldséglepény, és persze tükörtojás is. Következzen 8 cukkinifőzelék eltérő variációban:

  1. 1.

    Cukkinis tökfőzelék

  2. 2.

    Cukkinifőzelék Zuzu konyhájából

  3. 3.

    Diétás cukkinifőzelék csibefasírttal

  4. 4.

    Rántás nélküli egészséges cukkinifőzelék

  5. 5.

    Cukkinifőzelék lisztmentesen

  6. 6.

    Tejszínes-kapros cukkinifőzelék

  7. 7.

    Kapros újhagymás cukkinifőzelék

  8. 8.

    Kapros-tejfölös cukkinifőzelék

Még több főzelékrecept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...