Ennek a furcsa ételnek köszönheti szálkás alakját Nicole Kidman?

Kissé bizarr, de jelenleg már az Európai Bizottság is elfogadta bizonyos rovarok élelmiszerként vagy élelmiszer-összetevőként történő forgalmazását.

Nemrégiben bejárta a sajtót Nicole Kidman címlapfotója, melyen a színésznő brutálisan szálkás testtel pózol. Sokakban megfogalmazódott a kérdés: mégis mi lehet a titka, hogy 55 évesen izmosabb, mint valaha? Természetesen a pontos választ sose tudjuk meg, de az már biztos, hogy 2018-ban elárulta, hogy rendszeresen eszik – többek között – ízeltlábúakat is.

2018-ban a Vanity Fair magazin felkérésére el is mesélte az olvasóknak, melyik rovart hogyan fogyasztja és miért. Elsőként pár falat lepkehernyó került a tányérra, amit élő lisztkukac, sült tücsök, és végül sült szöcske követett.

Csak egy kis mellékes megjegyzés: a világon kétmilliárd ember eszik bogarakat, és én is közéjük tartozom

– mondta a videóban.

Ezen kívül természetesen az intenzív testedzés is hozzájárult kiváló formájához. Nicole előszeretettel oszt meg Instagramján különböző posztokat, amin túrázik, síel vagy lovagol, de ezen kívül szívesen spinningel, jógázik, és a futás is a kedvenc mozgásformái közé tartozik.

Tudtad?

Kissé bizarr, de jelenleg már az Európai Bizottság is elfogadta a házi tücsök, a közönséges lisztbogárlárva és a vándorló sáska élelmiszerként vagy élelmiszer-összetevőként történő forgalmazását.

Forrásunk volt.


Még több sztár:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...