Megőrül az internet ezért az újhullámos avokádós reggeliért

Az új avokádós-tojásos reggeli nagyon könnyen elkészíthető, így nem véletlenül rajonganak érte annyian. Most ez az új mánia a neten!

Az avokádós pirítós régóta óriási népszerűségnek örvend, azonban sokak számára már kissé unalmas lehet. Valószínűleg így volt vele az a TikTok-felhasználó is, aki sokak örömére újraalkotta az avokádós pirítóst.

A @healthyishfoods nevű TikToker körülbelül egy hónapja töltötte fel újhullámos reggelijét, ahol is lépésről lépésre mutatja meg, hogyan készül az avokádós pirítós. Videóját mára több mint 3,5 millióan látták.

@healthyishfoods Grated Egg Avocado Toast #gratedegg #egg #gratedeggtoast #toast #eggsandwich #breakfast #sandwich #avocadotoast #avocadotoastwithegg #tiktokfood ♬ TO THE MOON - Jnr Choi & Sam Tompkins

Hogyan készül?

A nő először vág egy szelet kenyeret, ezt megpirítja egy pirítóban, majd felszeli hozzá az avokádót. Ha elkészült a kenyér, megkeni egy kevés majonézzel, ráhelyezi az avokádószeleteket, majd ezután következik a lényeg: egy keményre főzött tojást reszel rá. Végezetül szór rá egy kis borsot, majd egy kis chiliszószt.

Egy extra titkot is elárul: ő megvárja, ameddig a tojás teljesen kihűl, hiszen így sokkal könnyebb reszelni – a reszeléshez pedig hagyományos sajtreszelőt használ.

Forrásunk volt.


Még több izgalmas recept:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...