3 egyszerű módszer, és hűtőd illatozni fog

Már megint bennfelejtetted a maradékot a hűtőben, és minden átvette a megbontott szardínia, a marhapörkölt és a megbarnult banán illatát? Három módszert mutatunk a hűtő könnyed illatosítására.

Három egyszerű módszert hoztunk, ha hűtőd illatosításra vár. Mert a lehetőségek tárháza a háztartási trükkök terén úgy fest, tényleg kifogyhatatlan. És mi is inkább a természetes megoldásokat szeretjük.

1. ) A meglepő Aspirin

Oldj fel egy Alka Seltzer (vagy Aspirin) pezsgőtablettát egy pohár vízben. A fridzsider hátuljába téve felszívja majd a szagokat, így lesz hűtőd illatos és friss.

2.) Vanília, te csoda

Önts egy kis tálba 1-2 evőkanál folyékony vaníliakivonatot, és dobj rá pár darab vattapamacsot. A párolgó labdacsok csodásan elszívják, amit el kell, és cserébe minden vaníliafagyi-illatú lesz!

Akár vaníliával is illatosíthatod a hűtődet!

3.) Citrusszerelem

Kapard ki egy félbevágott narancs belsejét, önts bele néhány evőkanál tengeri sót, és tedd a hűtőbe. A só elszívja a büdöset, a citrus pedig párolog!


Még több háztartási tipp:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...