13+1 szuper nyári recept babáknak

Tavasszal és nyáron születik a legtöbb kisbaba. A jó időben lépten-nyomon belefutunk egy babakocsis anyukába. A következő szezonális receptajánló nekik szól!

Ideális esetben csak fél éves kortól kell az anyatej mellé kiegészítő ételeket készíteni a babáknak. Gyakran előfordul azonban, hogy korábban is rákényszerülünk további vagy más, helyettesítő táplálék gyártására. Szerencsére a Nosalty oldalán nagyon sok gyakorló anyuka osztotta meg receptjeit és tapasztalatait. Az alábbi összeállításban az Ő gyűjteményükből kínálunk 3 és 7 hónapos közötti korú babáknak nyári fogásokat.

  1. 1.

    Almapüré babáknak

  2. 2.

    Burgonyás almapüré

  3. 3.

    Alma-meggypüré babáknak

  4. 4.

    Almapüré csirkehússal babáknak

  5. 5.

    Almás salátafőzelék babáknak

  6. 6.

    Brokkolis krumplipüré babáknak

  7. 7.

    Karfiolfőzelék babáknak

  8. 8.

    Paradicsomos burgonya csirkehússal babáknak

  9. 9.

    Paradicsomos cukkinifőzelék babáknak

  10. 10.

    Olívaolajos sárgarépapüré babáknak

  11. 11.

    Pórés cukkinifőzelék babáknak

  12. 12.

    Spenót babáknak

  13. 13.

    Zöldségpüré babáknak

  14. 14.

    Tökfőzelék babáknak

...és ezt olvastad már?

Ez történik, ha apával marad a baba

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...