20-25 éve.... De egy ideje, már a 25 az igazabb.:-)
A hely, ahol főzök
Budapesten, a saját konyhánkban, kertünkben grillen, bográcsban.
Ars poetica a konyhában
Az ételünk legyen szemet gyönyörködtetően szép és színes, illatos, hogy ne tudjunk ellenállni, ínycsiklandozóan finom, ízletes, és készüljön egészséges, kitűnő alapanyagokból, hogy csak egészségünkre tudjon válni!
Sosem volt, és nem is lesz mikrohullámú sütőm!
A karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Megettél egy nagy tál babot, és most ennek a következményei miatt szenvedsz? A bab köztudottan puffasztó étel, Napi Tippünkben azonban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el, hogy megelőzd a nem kívánatos mellékhatásokat!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...