Ha egyszer kipróbálod ezt a módszert, mindig így fogod sütni...
Ha a lazacsütés eddig rajtad is kifogott, próbáld ki Napi Tippünket, amivel egyszerűen és gyorsan készíthetsz omlós halat! Garantáljuk, hogy ezután mindig így fogod sütni a lazacot!
Történetem története 1974-ben kezdődött Dublinban, amikor David Dand – akit azóta csak a Baileys keresztapjaként emlegetnek- elhatározta, hogy készít valami igazán újszerű, kényeztető, luxus italt. Megérezve a változás szelét egy innovatív, ínycsiklandóan finom italról álmodozott. Egy eltökélt és igen képzett csapattal vágott neki a feladatnak, hogy megalkossák a receptemet: kiválasztották Írország két legfinomabb alapanyagát, az ír whiskey-t és a krémes tejszínt. Bár a kezdeti próbálkozások is nagyon kecsegtetőek voltak, a sikerrecept csak 3 évvel később született meg: az említett két összetevőt ugyanis nagyon nehéz úgy elegyíteni egy palackban, hogy az alkotók ne váljanak szét. Kitartásukat és próbálkozásaikat siker koronázta, és megalkottak! A mai napig is egyedülálló és a világ egyik kedvenc likőrje vagyok. És hogy én mióta főzök? Néhány éve ébredtem rá, hogy sokkal több van bennem! Hogy különleges ízemet sokkal tovább élvezhetik a rajongóim, ha kávéba vagy desszertekbe is belekerülök. Folyamatosan keresem a legjobb alapanyagokat és a legszebb kreációkat, hogy elkápráztassam a hölgyeket!
Az elmúlt 40 évben „körbeutaztuk a Földet”: meghódítottuk a kétharmadát, így több mint 150 országban tudtok megvásárolni. De biztosítunk arról, hogy bárhová is tartunk, soha nem feledjük a gyökereinket: a mai napig minden egyes palack Baileys Original Irish Cream Írországban készül, ahol a történetünk kezdődött. Hazánkban is a legnagyobb mennyiségben eladott krémlikőr vagyok. Minden nagyobb élelmiszerlánc polcain és magára adó gasztronómiai egységekben is megtaláltok.
Az az újító szellem és játékosság, aminek jegyében a „világra jöttem”, továbbra is minden tettünk középpontjában áll. Ez a felfogás repít minket tovább a folyamatos megújulás és a finomabbnál finomabb desszertek felé, hogy nők millióinak kínálhassak szerethető, bocsánatos „bűnöket”.
Ha a lazacsütés eddig rajtad is kifogott, próbáld ki Napi Tippünket, amivel egyszerűen és gyorsan készíthetsz omlós halat! Garantáljuk, hogy ezután mindig így fogod sütni a lazacot!
Egyre több szupermarket polcán található meg a datolyaszilva, ennek ellenére sokan még mindig nem merik betenni a kosarukba.
Péntek este véget ért a Séfek Séfe hatodik évada, azonban a végeredmény sokak számára nem volt elfogadható: a győztes ellen többen is felszólaltak, a nézők kikiáltották saját dobogósukat.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...