r
Nosalty Logó

Diós-szilvalekváros hókifli

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Iluska
Diós-szilvalekváros hókifli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 32% Zsír

A tésztához

A töltelékhez és a forgatáshoz

Összesen 1444 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 32% Zsír

A tésztához

A töltelékhez és a forgatáshoz

Összesen 5768 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 32% Zsír

A tésztához

A töltelékhez és a forgatáshoz

Összesen 442 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    20.3 g

Zsír

  • Összesen
    92 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    600.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    325 mg
  • Nátrium
    17 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    139.7 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    453 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    444 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 1444 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    81 g

Zsír

  • Összesen
    368.1 g
  • Telített zsírsav
    153 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    87 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    106 g
  • Koleszterin
    599 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2402 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    169 mg
  • Kálcium
    405 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    428 mg
  • Foszfor
    1299 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    558.6 g
  • Cukor
    119 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    160.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1811 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    325 micro
  • Kolin:
    195 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1774 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    439 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    102 micro
Összesen 5768 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    28.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    184.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    5 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.8 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    139 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 442 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez és a forgatáshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. Összegyúrunk minden alapanyagot előző este, és hűtőbe tesszük.
  2. Másnap3 felé osztjuk a tésztát. Lisztezett deszkán kör alakúra, vékonyra nyújtjuk, háromszögekre bevagdaljuk.
  3. A lekvárt darált dióval elkeverjük, megtöltjük a háromszögeket, feltekerjük, és kis kifliket formálva sütőpapírra tesszük.
  4. Forró sütőben megsütjük.
  5. Még melegen megforgatjuk a porcukorral elkevert vaníliás cukorban.
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 9 alkalommal
  • Receptkönyvben: 511
  • Tegnapi nézettség: 12
  • 7 napos nézettség: 77
  • Össznézettség: 209819
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 11.

Ajánló

Ebből a mennyiségből nekem másfél gáztepsivel lett.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A dió a töltelékben még egy kis plusz, isteni ízt ad benne! Persze dió nélkül sem rossz... A zsírtól omlósabb lesz.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez és a forgatáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...