r
Nosalty Logó

Csípős sült csirkecomb csípős rizibizivel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Alexandra
Csípős sült csirkecomb csípős rizibizivel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 681 kcal
  • 10% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2727 kcal
  • 10% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 166 kcal
  • 10% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    30.4 g

Zsír

  • Összesen
    21.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    630.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    352 mg
  • Nátrium
    126 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    148.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    249 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    267 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    639 micro
  • β-karotin
    2178 micro
  • β-crypt
    124 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1534 micro
Összesen 681 kcal
  • 10% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    121.6 g

Zsír

  • Összesen
    86.9 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2522.6 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    157 mg
  • Kálcium
    141 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    266 mg
  • Foszfor
    1409 mg
  • Nátrium
    503 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    351.7 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    593.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    998 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    67 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1066 micro
  • Kolin:
    272 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    2557 micro
  • β-karotin
    8710 micro
  • β-crypt
    495 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    6134 micro
Összesen 2727 kcal
  • 10% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    153.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    36 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    155 micro
  • β-karotin
    529 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    372 micro
Összesen 166 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, és lecsöpügtetjük papírtörlőn.
  2. Majd sütőzacskóba tesszük a combokat. Megszórjuk a sült csirke fűszerkeverékkel, meg az 1 ek csípős paprikával.
  3. Teszünk rá egy kis vizet, majd az előmelegített sütőbe tesszük.
  4. Közben elkészítjük a köretet. A rizst megmossuk, beleöntjük egy párolóedénybe, felöntjük vízzel, hogy ellepje, és addig pároljuk, még puha nem lesz.
  5. A sárgarépát megpucoljuk, és karikákra vágjuk. Majd a borsóval ezt is megpároljuk. Közben ízesítjük sóval, meg a csípős paprikával. Ha kész, összekeverjük a rizzsel. Ezt kínáljuk a sült hús mellé.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 7 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5800
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 06.

Ajánló

Krumplival is lehet tálalni hozzá!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csípős sült csirkecomb csípős rizibizivel
Alexandra 42 recept

Ezt a receptet én magam találtam ki. Untam már a hagyományos sült hús, rizibizi feelinget, ezért feltúrbóztam egy kis csípős paprikával. Aki szereti a nagyon csípős dolgokat, az ne spóróljon a paprikával.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...