r
Nosalty Logó

Brokkolival töltött csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Brokkolival töltött csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A töltött csirkemellhez

A besamelmártáshoz

Összesen 1627 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A töltött csirkemellhez

A besamelmártáshoz

Összesen 4880 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A töltött csirkemellhez

A besamelmártáshoz

Összesen 274 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.4 g

Zsír

  • Összesen
    116.9 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    302 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1846.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    363 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    656 mg
  • Nátrium
    639 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.2 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    217.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    257 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    132 micro
  • Kolin:
    260 mg
  • Retinol - A vitamin:
    239 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    216 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    884 micro
Összesen 1627 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    184.3 g

Zsír

  • Összesen
    350.8 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    144 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    103 g
  • Koleszterin
    906 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5540.8 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    243 mg
  • Kálcium
    1089 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    295 mg
  • Foszfor
    1969 mg
  • Nátrium
    1917 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    240.7 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    651.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    771 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    111 mg
  • C vitamin:
    136 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    184 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    61 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    396 micro
  • Kolin:
    781 mg
  • Retinol - A vitamin:
    716 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    649 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2653 micro
Összesen 4880 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    311.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    149 micro
Összesen 274 kcal

Hozzávalók

A töltött csirkemellhez

A besamelmártáshoz

Elkészítés

A töltött csirkemellhez

  1. Először besamelmártást készítjük el. A tejet felforraljuk, és félretesszük. A vajat felforrósítjuk, belekeverjük a lisztet, és nagyon lassú tűzön megpirítjuk. A forró tejet állandó keverés mellett apránként hozzáöntjük.
  2. Amikor elkészült, sóval és borssal fűszerezzük, a reszelt sajtot hozzákeverjük.
  3. Amikor kissé meghűlt, a tejfölt is belekeverjük.
  4. A brokkoli rózsákat sós vízben megfőzzük.
  5. A csirkemelleket kiklopfoljuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk.
  6. Az egyik lisztes felét megkenjük besamelmártással, 2 szép brokkoli rózsát ráteszünk, majd feltekerjük.
  7. Ezután tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk.
  8. Forró olajban fedő alatt lassan kisütjük.
  9. Rizzsel tálaljuk.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 227
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 20758
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Ezt az ételt mindannyian szeretjük a családban. Finom, ünnepi, vasárnapi ebéd.

Hozzávalók

A töltött csirkemellhez

A besamelmártáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...