Üdvözlünk a mennyországban! A The Cheese Bar nevű étteremben csak sajttal készítenek ételeket. Jól hangzik, ugye? Ráadásul nem csupán egyféle sajttal dolgoznak, hanem harminc különböző variációt lehet itt megkóstolni, egészen változatos formában elkészítve -írja a Standard.
Az angolszász világban népszerű "grilled cheese", vagyis serpenyőben készített vajas sajtos szendvics itt is jelen van - természetesen újragondolva. Ezt a kaját te is kipróbálhatos, itt adunk is tippeket az elkészítéséhez. A The Cheese Bar verziójában kecskesajt van, rozmaringos vajjal, mézzel és dióval megbolondítva. A legínycsiklandóbb falatok azok, amelyek jó nyúlósak, ragadósak. Ilyen például a savanyított dióval tálalt suffolki brie egy kis szarvasgombával megbolondítva. Félkemény raclette sajt a főszereplője egy krumplival és sós marhával megbolondított, súlyos fogásnak. Aki könnyebb falatokra vágyik, az ropogtathat hajszálvékonyra szelt, és kisütött vörös Leicester sajtot is.
Az étterem enteriőrje is utal arra, itt komolyan veszik, amit csinálnak. Elegáns márványpult és nyersfa borítás uralja a teret.
Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?
Új fejezet a borsztoriban - A vörös, a fehér és a rozé után itt a kék bor is