Nagy dobásra készül az IKEA fagyifronton!

A svéd áruházlánc, az IKEA újításra készül fagyifronton. Vajon mi lehet az?

Az IKEA kínálatában már szerepelnek egy ideje vegetáriánus, vegán termékek - gondoljunk csak az ikonikus húsgolyó zöldséges kiadására! Úgy tűnik azonban, az Áruházlánc most még egy lépést tesz a növényi alapú élelmiszerek forgalmazásának kibővítése felé - írja a Metro.

Ha minden jól megy, 2019 nyarán az egész világon kapható lesz az áruházlánc fagyijának növényi alapú kiadása.

A jelenleg fejlesztés alatt álló terméket elsőként Portugáliában fogják elérhetővé tenni, ezután azonban világszerte forgalmazzák majd a fagyit. Mivel az IKEA fagyija az áruházlánc egyik legkedveltebb terméke, a cég szakemberei igyekeznek mindent megtenni, hogy növényi alapú fagyi íze a lehető legjobban megközelítse a tejtermékekből készült verzióét: gyümölcsökkel, gabonákkal és szójával is kísérleteznek.

A répás-lencsés vegán hot-dog a pletykák szerint már idén augusztustól világszerte elérhető lesz

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Lehet, hogy te is kóstoltál már hódpopót!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...