Megcsináltuk Elvis Presley gyengéjét, avagy a világ leghizlalóbb szendvicsét

Ezt is megértük: a ZSÍRZSÚR második epizódjához érkezett, melyben most egy igazi király lakomáját fogom elkészíteni - méghozzá a rock and roll királyáét!

Szóval az a helyzet, hogy nagyon szeretem Elvis Presleyt, a királyt, ezért is jutott eszembe, hogy utánanézzek, mi volt a kedvenc étele. Én kapásból olyanokat vizionáltam, mint a Surf 'n' turfvagy valamilyen Heston Blumenthal féle őrültség, avalóság azonban meglepett. Kiderült, hogy egy Amerikában teljesen átlagosnak számító hétköznapi kaja volt nála az abszolút favorit - na jó, hazudok, mert természetesen volt benne egy oltári nagy csavar is, ezt figyeljétek:

Elvis szendvicsének receptje

Szóval egy "szimpla" szendvics volt a rajongásának tárgya...

...na nem vajas kenyér felvágottal és zöldséggel megküldve, hanem jófajta toastkenyér mogyoróvajjal, ropogósra sült baconnel és banánnal, amit egy tengernyi vajban sütöttek át, ahhh...

Őrültségnek hangzik, igaz-e? De én elkészítettem, kipróbáltam, és azt kell mondanom, hogy zseniális egy étel ez. Bár tény, hogy egynél többet nem bírtam megenni, így már érthető is, hogy a király élete vége felé miért volt olyan kis ducibonbon.

Lessétek meg a videót, és készítsétek el ezt a királyi kaját. Nem fogtok csalódni, csak hízni!

Ezt a ZSÍRZSÚR részt láttad-e már?

Itt az első ZsírZsúr receptvideó, ami annyira sajtos és szaftos, hogy azonnal fejre állsz

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...