Hihetetlenül cuki gőzgombóc a legújabb rajzfilmsztár

Hogyan lesz egy gőzgombócból kisgyerek? A Pixartól megkapjátok a választ erre a kérdésre is.     

A Hihetetlen család című animációs film második része júniusban kerül majd az amerikai mozikba, de kár lenne elfeledkezni emiatt a Pixar másik erősségéről: a rövidfilmről. A régóta várt egész estés mozi mellett fognak vetíteni egy hét és fél perces kisfilm is, aminek egy kínai származású kanadai asszony a főszereplője, aki kap még egy esélyt az anyaságra akkor, amikor az egyik kis gőzgombóca életre kel.

Anya és "gyermeke" - karaktervázlatok a kis baóról

A film rendezője, Domee Shi eddig storyboardok rajzolásával foglalkozott. Most ő lett az első nő, aki egy Pixar-film elkészültét irányíthatta. Shi az Entertainment Weekly-vel megosztotta, honnan jött a film ötlete.

"Amikor kicsi voltam, édesanyám sokszor olyan óvatosan és szeretettel bánt velem, mint egy aprócska, sérülékeny gőzgombóccal." Hozzátette, kínaiul a bao szó nem csak a töltött, gőzölt gombócot jelöli, hanem azt is, hogy valami egy igazi kis kincs.

A film cuki, az animék képi világát idéző posztere

Shi olyan történetet szeretett volna megalkotni, amivel sokan tudnak azonosulni, és felismerik magukat az egyes karakterekben, illetve a konfliktusaikban. Nyáron kiderül, sikerült-e teljesíteni a vállalást.

via Delish

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Vállaljuk, hogy imádjuk a hawaii pizzát! Mi így készítjük - VIDEÓ

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...