Ez maga a mennyország: itt a személyre szabható Magnum!

Ha nyár, akkor fagyi...És sokan vagyunk, akiknek a műfaj egyik királynője, a selymesen krémes Magnum.   

Ha megkívánunk egy finom Magnumot, elég csak befutnunk egy boltba, és nagy eséllyel a kedvenc csemegénkkel távozhatunk. Tudjuk, mire számíthatunk: a lágyan vaníliás jégrém, valamilyen vastag, csokoládés borítással megbolondítva. Azonban, azokat a szerencséseket, akik New York-ban járnak a nyáron, Magnum-ügyben érhetik meglepetések- írja a Delish.

A New York-i Soho-ban június elsején megnyitja kapuit az a pop-up bolt, ahol szabad kezet kaphatnak a vendégek, és maguk rakhatják össze kedvenc Magnumjukat.

A vaníliás vagy csokis jégkrém fehér-, ét- vagy tejcsokival van borítva, de egészen változatos feltéteket tehetsz rá. Szárított cseresznye, sós karamelles keksz, étcsokiból készült "kaviár", Urfa Biber csilipehely.

Újdonság is lesz idén. Hétféle "Lookbook Bars" közül tudnak majd válogatni a vásárlók, amelyek mindegyik egy-egy látványos szépség. A fagyi pink, kék vagy lila színű csokival van bevonva, és húszféle különleges feltéttel lehet feldobni.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Klasszikus magyar édességmárkák, amelyek már külföldi kézben vannak

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...