Oké, a legegyszerűbb persze az, ha az ember fog egy vágódeszkát, meg egy kést, aztán levagdossa a végét. Ez igaz, de a tizedik után már fogy a türelmünk, nem fogunk olyan pontosan célozni, és a végén belevágunk az értékes gyümölcsbe, aztán többet dobunk ki, mint kellene. Van egy olyan módszer, amellyel nincs kukába kidobott finom eper és pénz. Csak egy erős,újrahasznosítható szívószálra van szükségünk, amit az eper alján át kell döfnünk, a tetején pedig kitolódik a zöld szárrész, és már kész is vagyunk. Ezzel egyrészt kicsumázzuk, másrészt az eper belsejét is kivájjuk, ami a legízetlenebb, sőt, néha kissé fás is, tehát két legyet ütünk egy csapásra!
Csumázz epret pofonegyszerűen!
Létezik egy technika, amellyel eszméletlenül egyszerűen szabadíthatod meg az epret a zöld levelektől és még mástól is. Mutatjuk!