Felvágott

Leírás

Felvágott alatt a már szeletelt vagy a direkt fogyasztáshoz szeletelésre kész szalámi- és kolbászárukat vagy szeletelt sajtot, mint pl. az edami és emmentáli, értjük, melyeket legtöbbször szendvics készítéséhez használnak fel. A felvágottat szeletelő géppel nagyobb darabokból szelik le a boltokban vagy az élelmiszer feldolgozó iparban. A leggyakoribb felvágottként fogyasztott hústermékek pl. a szalámik, a párizsi, a mortadella, az olasz felvágott, a kolbászok, a disznósajt, a sonkafélék, a füstölt-, főtt tarja, a karaj, valamint a májasok. A vegetáriánus felvágottat hüvelyesekből vagy gabonafélékből állítják elő, mint pl. a szójakolbász és a gabonakolbász.

Felvágott
140
Kalória
15g
Fehérje
1g
Szénhidrát
8g
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Felvágott

fehérjetartalom

15 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

1 g

víztartalom

0 g

gramm felvágott?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

15 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

65 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Nagy kávéfőzőteszt: úgy látszik, nem pénz kérdése, hogy jó kávéval...

Egy silány kávéfőző könnyen elronthatja a reggelt, míg egy jól működő gép szinte észrevétlenül végzi a dolgát. A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi összefogásban 145 kávéfőzőt tesztelt, és azt vizsgálta, mi számít igazán a hétköznapokban: az eszpresszó és a cappuccino minősége, a zajszint, a tisztíthatóság, az energiafogyasztás, valamint az a bizonyos első korty. A tesztből kiderült, melyik készülék lesz megbízható társunk, és melyik válik csupán felesleges dísztárggyá a konyhapulton.

Nosalty

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...