Bacon

Bacon

Leírás

Húsos szalonna, a sertés hasából, hátából vagy oldalából. Kapható főzve vagy nyersen, füstölve, vékonyra szeletelve, vagy egészben. Fogyaszthatjuk önmagában, készíthetünk belőle klasszikus angol reggelit (bacon and eggs), spagetti carbonara-t, vagy ízesíthetjük vele a sertés-, pulyka-, és csirkehúsból készült ételeket.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben. Bontatlanul a vákuumcsomagolásban, felbontás után fóliába csomagolva.

100g Bacon

fehérjetartalom

13.66 g

zsírtartalom

66034.294 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

46.74 g

gramm bacon?

Top ásványi anyagok

Nátrium

751 mg

Foszfor

166 mg

Magnézium

13 mg

Kalcium

6 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.266 g

Kolin

47.8 mg

Niacin - B3 vitamin

4.022 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.555 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

13.66 g

Zsír

telített zsírsav

12.615 g

egyszeresen telített zsírsav

15.922 g

többszörösen telített zsírsav

5.757 g

koleszterin

66 g

ásványi anyagok

Kalcium

6 mg

Vas

0.38 mg

Magnézium

13 mg

Foszfor

166 mg

Nátrium

751 mg

Cink

1.14 mg

Réz

0.046 mg

Mangán

0.012 mg

Szelén

20.1 µg

szénhidrát

cukor

0.35 g

víz

46.74 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.276 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.081 mg

Niacin - B3 vitamin

4.022 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.555 mg

Kolin

47.8 mg

Retinol

11 µg

E vitamin

0.43 mg

D vitamin

16 µg

B12 vitamin

0.5 µg

A vitamin

11 µg

B6 vitamin

0.266 g

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...