Vanília kivonat

Vanília kivonat

Leírás

A vaníliarúdból hideg sajtolással kinyert eszencia, amelyet alkohollal kevernek össze. Édességek, krémek, sütmények és egyéb desszertek készítéséhez használatos. Nem összetévesztendő a vanília aromával, amely mesterségesen előállított íz.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Jól záródó üvegcsében, a konyhaszekrényben.

100g Vanília kivonat

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm vanília kivonat?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

A korai zsenge zöldborsóból készült a késői tavasz legjobb pesztója

A jóidő apró, zsenge és zöld sztárja, a magyar konyha elengedhetetlen alapanyaga, a nosztalgikus nyári fejtegetések alanya. Reméljük, mindenki rájött, hogy melyik hüvelyesről van szó: igen, a zöldborsóról! Fogtuk az idei első friss termést, és nem megszokott módon pesztót készítettünk belőle. Bár az ötlet elsőre merésznek tűnhet, mégis muszáj lesz kipróbálnod otthon.

Kristyán Fanni