Top 3: a legnépszerűbb gasztrobloggerek

Gasztroblogger rovatunk szereplői szinte kivétel nélkül kreatív, otthonunkban mégis könnyen kivitelezhető receptekkel látnak el minket hétről hétre. A szó legnemesebb értelmében fanatikusok ők, akik szépséges fotóikkal és remek receptjeikkel még a kétkedők kedvét is meghozzák a konyhai tüsténkedéshez! Lássuk, kik voltak a legnépszerűbbek 2012-ben!

Konyhakobold: szalonnás-sajtos fánk

Konyhakobold gyerekkori kedvencét osztotta meg velünk ebben a cikkben, ami úgy látszik, sokatokban szintén kellemes emlékeket ébreszthetett, de legalábbis óriási sikere volt a cikknek, ami a 2012-es év legolvasottabb gasztoblogger bejegyzése lett!

Abbahagyhatatlan: szalonnás-sajtos fánk >>

Készíts bonbont Valentin-napra!

Emőke híres azokról az ellenállhatatlan édességekről, melyekkel szerencsére a NoSalty hasábjait is megtöltötte - Valentin-napra egy házilag készült bonbonnal kápráztatott el minket, ami a sokat mondó Szerelemtrüffel nevet viselte. Imádtátok a receptet, a múlt év második legnépszerűbb Gasztroblogger cikkévé avattátok!

Készíts bonbont Valentin-napra! >>

Muffin után egy lépéssel - cupcake

A harmadik legnagyobb kedvencetek a Kajapiazongora háziasszonyának kezei közül került ki. A muffin népszerűségéhez nem férhet kétség, de tovább kalauzoltunk a sütivilágban: a cupcake még mutatósabb, talán még finomabb, de ugyanolyan egyszerű összedobni, mint egy muffint. A harmadik legnépszerűbb gasztroblogger-cikk Kajapiazongora nevéhez kötődik!

Muffin után egy lépéssel - cupcake >>

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...