Parfümest az Erhardt Étteremben

Különleges parfümesttel vár a soproni Erhardt Étterem! Olvasd el a parfümök ihlette ínycsiklandó menüsort, és jelentkezz, hogy érzékszerveid kényeztethesd!

Az étteremről

A Erhardt étterem Sopron belvárosának közvetlen közelében, a Balfi utcában található. Az XVIII. századi barokk stílusú házban az étterem mellett egy borpince és egy kilenc szobás panzió is helyet kapott. Az épület kapuján belépve impozáns, zárt belső udvar fogadja az odalátogatót. A tulajdonosok és a különleges gonddal kiválasztott alkalmazottak mindent megtesznek azért, hogy a vendég valóban nagybetűs VENDÉG-nek érezze magát. Az étterem filozófiája: minőségi ételeket csak kifogástalan alapanyagokból lehet készíteni, tehát a tulajdonosok az alapanyagok beszerzésre nagy gondot fordítanak. Kínálatukban megtalálható a magyar és a nemzetközi konyha ételei. A törzsvendégek kedvencei a libamájas ételek mellett a mangalicából és kacsahúsból készült fogások.

A parfümest alapötletéről

A gyönyörűen felújított ház egykori lakói posztókereskedők voltak, akik borászattal is foglalatoskodtak. A családi vállalkozásként üzemeltetett étterem tulajdonosai közül Zoltán ugyancsak szakértője a borászatnak, felesége, Zsuzsi pedig vendéglátóipari tanulmányai után szintén megszerette a borászatot, sőt sommelier képesítést is szerzett. Ekkor talált rá az "Orrok világára", vagyis a parfümillatozás rejtelmeire. Sokáig érlelte a gondolatot, hogy egyszer majd összehozza a három összetevőt: illat-menü-bor, közben tudását csiszolta, tökéletesítette, majd eljött a nap, amikor eldöntötte, be is mutatja azt.

„le Parfum”

Az ötlet valóra vált! Az Erhardt étterem tulajdonosai egy különleges aromaestét szerveztek, amelyen Guerlain, Kenzo, Chanel, Hermés, Fendi, Thierry Mugler, Issey Miyake parfümök illatai kelnek életre a tányérokon, gondosan válogatott borajánlással.Az érzékeket kényeztető est szakmai partnere és támogatója a DOVEX Kft.Időpontja: 2013. december 14. szombat, 19 óra

Parfüm- és Menüsor borajánlással

KENZO FLOWER IN THE AIRKandírozott rózsaszirom - mentával töltött málnaAperitif: Szigeti Rosé Brut Sekt

GUERLAIN AQUA ALLEGORIA, MANDARINE BASILICTigrisrák bazsalikomos ananásszal, gyógynövény saláta,kamillazselé, mandarin-kumquat vinaigretteBorajánlat: Pannonhalmi Apátsági Pincészet: Sauvignon blanc 2012

ISSEY MIYAKE L’EAU D’ISSEY POUR HOMMEKabeljau misoval, baby pak choi, Udon tészta, koriandervariációkBorajánlat: Konyári Chardonnay 2012

CHANEL COCO MADEMOISELLEKacsamáj roston tonkababbal, macaron vaníliával és birsalmával, pink grapefruit, jázmintea-airBorajánlat: Árvay Tokaji Sárgamuskotály ’Angi’ 2012

FENDI FAN DI FENDIMangalica zöld szójabab pürével, narancsos-sütőtök, rózsa és cassisBorajánlat: Anonym Pince Pinot noir 2011

HERMÉS TERRE D’HERMÉSSzarvasgerinc panco-oliva kéregben, fenyőmagvas fekete rizs, okra, borshabBorajánlat: Weninger Cabernet franc-Merlot 2011

THIERRY MUGLER ANGELMogyorótorta sós karamellel, étcsokoládé, vattacukor és popcorn ice cream, feketeszederItalajánlat: Harrer Csokoládélikőr

És még valami!

A vacsora után személyes parfümtanácsadással és a 2013. év legújabb illatainak vásárlási lehetőségével is várják az érdeklődőket! Az est kellemes hangulatáról a Varga Jazz zenei kísérete gondoskodik majd!Egy tanácsot kaptunk a szervezőktől: Hatodik érzéketek ne felejtsétek otthon!

Itt jelentkezz a parfümestre(A korlátozott férőhelyek miatt az asztalfoglalásokat a bejelentkezési sorrendben fogadjuk!)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...