Nyit a kedvenc zöldségesünk!

Nem kell nélkülöznünk a friss zöldségeket, elég kibontani egy Bonduelle-konzervet, és úgy érezhetjük, mintha piacon válogattuk volna a legszebb, legfinomabb zöldségeket.(x)

Manapság egyre kevesebb idő jut a minőségi táplálkozásra, arra, hogy mindig mindenből a legjobbat, a legfrissebbet vegyük, persze úgy, hogy pénztárcánk is bírja. Kiváltképp igaz ez a zöldségekre, hiszen ki tud minden nap piacra menni, hogy kedvére válogasson a friss áruból? Pedig napjainkban már szinte elképzelhetetlen egy ebéd vagy vacsora zöldségek és salátafélék nélkül. Egyre többen étkeznek egészségtudatosan, odafigyelve arra, hogy változatos étrenddel megfelelő mennyiségű vitaminhoz juttassák szervezetüket.

Segítség a hétköznapokban - Bonduelle!

De nem kell lemondani ezekről! A Bonduelle elhozza otthonába a friss zöldségek világát, hiszen aki egy Bonduelle-konzervet kinyit, úgy érezheti, mintha éppen kedvenc zöldségesénél vásárolna, vagy akár maga szedte volna a finomságokat! Sőt a tisztítással, borsófejtéssel, babáztatással sem kell foglalkoznia, hiszen a Bonduelle-zöldségek felhasználásra készek, elkészítési lehetőségük határtalan, legyen szó levesről, előételről, salátáról vagy akár egy különleges zöldségmuffinról.

A Bonduelle széles konzerv- és fagyasztott-termék kínálatában a mindenki által kedvelt alapzöldségek mellett – pl. kukorica, gomba, zöldborsó - olyan különlegességeket is megtalálhatunk, mint a bébirépa, a borsó-bébirépa keverék vagy a brokkoli. A Bonduelle-konzervek finom zöldségei tartalmazzák a számunkra fontos ásványi anyagok, vitaminok és rostanyagok megfelelő mennyiségét, tartósítószert azonban nem! A szigorúan ellenőrzött gyártási folyamat pedig garanciát nyújt az igazi Bonduelle-minőségre! (x)

Csemegekukorica receptekért kattints ide

Még több zöldborsós receptet itt találsz

További Bonduelle információért ide kattints

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...