Legjobb leveskészítési praktikáink

Egy jó meleg leves ilyenkor aranyat ér! Amíg nem csenget a tavasz az ajtónkon, főzzünk többször a héten. Hogy milyet és hogyan? Segítünk!

Variáljuk kedvünkre: kezdjük a legkiadósabb gulyással – bab és csipetke is kerülhet bele. Folytassuk húslevessel. Marhalábszárral és velős csonttal az igazi, de csirkefarhátból és aprólékból is csodálatos. Ha sertéshús, akkor pedig az orjaleves a legjobb! Tegyünk bele minél több zöldséget, másnap ezekből fantasztikus krémleves lehet, már csak egy kevés zsemlekockát kell pirítanunk hozzá. Kalandozzunk olasz vizekre egy minestrone erejéig, majd jöhetnek az ázsiai kókusztejes, citromfüves változatok. Aztán térjünk vissza a magyar konyhába, hiszen a daragaluska és a májgombóc a legfinomabb levesbetétek!

Olvastad már?

Osztrák leveskedvencek

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...