Ki mondta, hogy a fasírtba kell a hús?

Jön a tavasz, ideje visszafogni a húsevést. Egyik legjobb megoldás a zöldségfasírt - húsmentes, gyors, és nagyon finom!

Sokan azzal az indokkal veszik vissza a zöldségevést télen, hogy nincsenek szezonális termékek. Ez egyáltalán nem igaz! Ráadásul ezek a zöldségek mind alkalmasak fasírtnak, úgyhogy bátran álljunk neki vega fasírtot gyártani. Főzelékhez, saláta mellé, de egy szendvicsben is jó szolgálatot tesznek.

  1. 1.

    Sajttal töltött kölesropogós

  2. 2.

    Zöldséges bhajiya

  3. 3.

    Brokkolifasírt pirított magvakkal

  4. 4.

    Céklafasírt

  5. 5.

    Csicseriborsó gombóc

  6. 6.

    Fehérbabos zöldségfasírt

  7. 7.

    Karfiolkrokett majonézes kukoricával

  8. 8.

    Kuszkuszos sütőtökfasírt

  9. 9.

    Padlizsánfasírt ricottás mártogatóval

  10. 10.

    Édesburgonyás répafasírt sütőben sütve

  11. 11.

    Gombás burgonyakrokett sajtmártással

  12. 12.

    Gombás cukkinis fasírt nyers céklasalátával

  13. 13.

    Kelkáposzta fasírt

  14. 14.

    Petrezselymes tojásfasírt

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...