Igen, tudjuk, hogy a "kínai" büfékben 5 perc alatt hozzájutunk az ebédünkhöz vagy a vacsoránkhoz, de a színvonal sajnos egyre esik, sőt, sokszor tapasztalhatjuk, hogy a kínai ételeket is magyarosítják. Akár igazi kínai ízekre vágysz, akár az európaibb verzióra, mindenképp jobban jársz, ha otthon készíted el a kedvencedet!
-
1.
Gyors kínai leves Laura konyhájából
-
2.
Pácolt szezámmagos csirke
-
3.
Omlós csirkemell pirított zöldséges tésztával
-
4.
Kínai savanyított cukkini
-
5.
Tészta fekete szójabab szósszal
-
6.
Színes kínai marharagu
-
7.
Currys-mogyórószószos sült tészta
-
8.
Illatos csirke mézes-ketchupos mártással
-
9.
Zöldséges tavaszi tekercs csípős ananászmártással
-
10.
Bundázott kínai csirkemell szecsuáni mártásban
-
11.
Marhahús tésztával és színes paprikával
-
12.
Uborka saláta kínai kellel
-
13.
Pirított zöldséges sertéshús
-
14.
Édes-csípős saláta
-
15.
Csípős mogyorós csirke Julie konyhájából
-
16.
Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval
-
17.
Kínai csípős csirkeszárny
-
18.
Kínai sült oldalas
-
19.
Pekingi sertés
-
20.
Pirított hagymás sült üvegtészta
-
21.
Kínai tojásleves ahogy witch készíti
-
22.
Kínai mézes-szezámmagos csirkemellfalatok
-
23.
Gong Bao csirke Coook konyhájából
-
24.
Dim sum
-
25.
Édes-savanyú oldalas