Íme, a Vénusz kedvenc lángosozója!

A Gyáli Nagypiaci Lángosos nyerte „A Vénusz kedvenc lángosozója 2012” címet. Az elismerés mellett 1000 liter minőségi, hazai gyártású napraforgóolaj volt a nyeremény!

A Gyáli Nagypiaci Lángosos nyerte „A Vénusz kedvenc lángosozója 2012” címet. Az elismerés mellett 1000 liter minőségi, hazai gyártású napraforgóolaj volt a nyeremény!

Lezárult a Lángos voks 2012!

Medvehagymás lángos

Nagy lángos imádó vagyok, és így ezt is kripróbáltam, és nagyon ízlik. A tavasszal begyűjtött medvehagymát folpack-ba tekerve, a fagyasztóba tárolom, mikor szükséges a kellő ...

A nyertes gyáli lángosozót Sas Angéla 13 éve működteti a település nagypiacán, ahol a lángossütésben néhány éve már lányai is aktívan segédkeznek. Ez idő alatt számos hűséges vevőt szereztek, akik hétről hétre szívesen falatoznak náluk. A második helyet a Zsámbéki lángosos, a harmadik helyet pedig a Széplaki Lángos büfé szerezte meg. (x)

Nyáridéző lángosreceptjeinket itt találod! >>

A Vénusz, idén nyáron, a Facebookon indította útjára a Lángos voks alkalmazását, melynek az volt a célja, hogy a felhasználók segítségével felkutassa Magyarország legkedveltebb lángosozóit. A közönségszavazásra országszerte 192 lángosost neveztek be a lelkes rajongók, és a játék időtartama alatt közel 7900 szavazat érkezett az egyes helyekre. A legtöbb lángosost Budapestről, valamint Pest megyéből jelölték, melyeket Csongrád, Veszprém, illetve Somogy megye követett.

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...