27+1 egészséges étel legfrissebb receptjeink közül

Ebben a hónapban nagyon termékenyek voltak a szakácsaink, rengeteg egészséges étrendbe illeszthető receptet töltöttek fel. Ezekből dobtunk össze egy válogatást.

  1. 1.

    Egyéjszakás zabkása kókuszchipsszel, erdei gyümölcsökkel

  2. 2.

    Joghurtos cukkinikrém

  3. 3.

    Teljes kiőrlésű rozskenyér Zsolttól

  4. 4.

    Lobio

  5. 5.

    Csicseriborsókrém DokiCheftől

  6. 6.

    Tökmagolajos céklakrémleves

  7. 7.

    Indiai uborkasaláta

  8. 8.

    Karfiolsaláta Glaser konyhájából

  9. 9.

    Csípős kukoricasaláta

  10. 10.

    Édeskömény-saláta fokhagymás joghurtdresszinggel

  11. 11.

    Gyümölcsös lencsesaláta

  12. 12.

    Kukoricasaláta piros paprikával

  13. 13.

    Gomba-csicseriborsó-egytál

  14. 14.

    Aloo Gobi Glaser konyhájából

  15. 15.

    Villás Fajita

  16. 16.

    Sült mozzarella-polenta

  17. 17.

    Zöldséges-csirkés quesadilla

  18. 18.

    Mexikói töltött paprika

  19. 19.

    Vörösboros darálthúsos lecsós káposzta gerslivel, tejföllel

  20. 20.

    Menemen avagy a török lecsó

  21. 21.

    Zöldséges halas bulgur

  22. 22.

    Citromos párolt csirkemell

  23. 23.

    Gluténmentes házi pizza

  24. 24.

    Fetás padlizsánsaláta grillezett csirkemellel

  25. 25.

    Afrikai harcsafilé fűszeres zöldségágyon

  26. 26.

    Mozzarellás karfiol-lepénykenyér

  27. 27.

    Gluténmentes krumplis spenóttorta

  28. 28.

    Tejberizs barna rizsből VTim konyhájából

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...