28 étel, amit februárban mindenképp el kell készítened

A farsang még javában tart Valentin napig, azután viszont közeledik a tavasz. Bár friss alapanyagnak még híján vagyunk, mégis sok finomságot készíthettek ebben a hónapban is.

  1. 1.

    Gulyás zöldfűszeres krumpligombóccal

  2. 2.

    Tönkölypalacsinta Iluskától

  3. 3.

    Pikáns vöröslencse-krémleves

  4. 4.

    Hagyományos csörögefánk

  5. 5.

    Céklás rizottó

  6. 6.

    Sajtos csirkecomb káposztaágyon

  7. 7.

    Almás tekercs fahéjas-mascarponés krémmel

  8. 8.

    Frankfurti leves egyszerűen

  9. 9.

    Kávéhabos profiterol

  10. 10.

    Brokkoli fetával, dióval, balzsamecettel

  11. 11.

    Mézes-mustáros sertésszűz almával

  12. 12.

    Tojásos-tonhalas szendvicskrém újhagymával

  13. 13.

    Fűszeres rizses hús

  14. 14.

    Szívecskés kocka Valentin napra

  15. 15.

    Fradileves

  16. 16.

    Sonkás-karfiolos-sajtkrémes tészta sütőben sütve

  17. 17.

    Narancsos sertéskaraj

  18. 18.

    Bűntudatmentes brownie

  19. 19.

    Pizzás mac&cheese

  20. 20.

    Francia sajtkrémleves

  21. 21.

    Burgonya curry

  22. 22.

    Zöldséges krémes húspogácsa

  23. 23.

    Joghurtos-gránátalmás céklasaláta

  24. 24.

    Mindenmentes házi Ferrero Rocher

  25. 25.

    Háromhagymás leves

  26. 26.

    Reform húspogácsa

  27. 27.

    Fényezett pulykamell sült zöldségágyon

  28. 28.

    Tatin torta almával és körtével

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...