21 pikáns és illatos kínairecept

A kínai kifőzdék mára népszerűbbek itthon, mint a sarki hamburgeres. Ám ha eleged van az olajtól tocsogó és kihűlt pirított tésztából, inkább csapj fel otthon kínai séfnek!

  1. 1.

    Illatos omlós csirkemell

  2. 2.

    Mézes-chilis csirkesaláta

  3. 3.

    Gong bao csirke

  4. 4.

    Chow mein - kínai sült tészta csirkével

  5. 5.

    Wonton leves

  6. 6.

    Szójaszószos csirkeszárnyak

  7. 7.

    Bapao

  8. 8.

    Dim sum

  9. 9.

    Gyors thukpa

  10. 10.

    Kínai sült oldalas

  11. 11.

    Ázsiai zöldséges-marhahúsos leves chilivel

  12. 12.

    Subuta

  13. 13.

    Kínai sült saláta köret

  14. 14.

    Citromos gyömbéres húsleves

  15. 15.

    Kínai tészta, ahogy a büfében készül

  16. 16.

    Pácolt szezámmagos csirke

  17. 17.

    Pekingi sertés

  18. 18.

    Kínai savanyított cukkini

  19. 19.

    Kínai sült rizs

  20. 20.

    Pirított hagymás sült üvegtészta

  21. 21.

    Leves sobával és különböző feltétekkel

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...