19 nagyon magyar disznótoros finomság

Itt a disznóvágás szezonja, sok helyen már sülnek/főnek a mennyei szaftos-zsíros-disznótoros fogások. Varázsolj valódi disznótoros lakomát otthon receptjeink segítségével!

  1. 1.

    Toros káposzta

  2. 2.

    Sült kolbász

  3. 3.

    Toros pörkölt

  4. 4.

    Véres pite disznótorra

  5. 5.

    Házi töpörtyű Gabystól

  6. 6.

    Fehérboros hurka és kolbász káposztaágyon

  7. 7.

    Böllér káposzta

  8. 8.

    Sült kolbász és szalonna fehérboros káposztaágyon

  9. 9.

    Hurka vegyes körettel sütve

  10. 10.

    Citrusos rakott fejhús

  11. 11.

    Véres hurkával töltött szűzpecsenye burgonyarétessel

  12. 12.

    Zsályás borban sült kolbász almás savanyúkáposztával

  13. 13.

    Sült kolbász tormás pürével és zsályás pórémártással

  14. 14.

    Disznósajt házilag Iluskától

  15. 15.

    Húsleves (Orja leves)

  16. 16.

    Kőrösi csepleszes májas

  17. 17.

    Almás krumpli hurkamorzsával

  18. 18.

    Disznótoros hájas süti

  19. 19.

    Disznótoros 2. -kicsit másképp

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...