17 büntetlen desszert 100 kcal alatt

Édesség lelkiismeret-furdalás nélkül? Naná! Adagonként kevesebb, mint 100 kalória- és 15 g szénhidráttartalommal!

Fogyókúra idején sem kell teljes mértékben lemondani a desszertekről, csak meg kell találni a megfelelő receptet és a megfelelő mennyiséget. 1-1 alkalommal ebéd után harmadik fogásként vagy uzsonnára beleférhet az édes kényeztetés. Kigyűjtöttem kínálatunkból 17 desszert-receptet, adagonként kevesebb, mint 100 kcal energia-, és kevesebb, mint 15 g szénhidráttartalommal. Van, amelyikben cukor is szerepel a hozzávalók között, ha ezeknél lecserélitek energiamentes édesítőszerekre, még kevesebb lesz a kalória és a szénhidrát! (Az egyes ételek energiatartalmát a receptnél a „kalória” fülre, szénhidráttartalmát a „tápanyag” fülre kattintva ismerhetitek meg.)

Az alábbi cikkben foglaltak betartásával pedig akár le is nullázhatod még e kevéske kalóriát is!

Olvasd el kapcsolódó cikkünket!

Így égess el 100 kalóriát!

  1. 1.

    Egyszerű cukormentes répasüti

  2. 2.

    Szilvás-szőlős házi gyümölcsjoghurt

  3. 3.

    Csokis manna egészségesen

  4. 4.

    Írós panna cotta

  5. 5.

    Almás-zabpelyhes süti maradékból

  6. 6.

    Dinnyezselé

  7. 7.

    Egyszerű reform kókuszos-meggyes tejes pite

  8. 8.

    Kakaós joghurt

  9. 9.

    Diétás vaníliakrém

  10. 10.

    Diétás brownie zabpehelyből

  11. 11.

    Cukormentes szupergyors zabpehelytallérok

  12. 12.

    Gyümölcsös gyümölcstea-zselé

  13. 13.

    Csupacsoki zabpehely puding

  14. 14.

    Mangóhab

  15. 15.

    Meggyes-gyümölcsös fitness zabpehely süti

  16. 16.

    Fűszeres sült joghurt

  17. 17.

    Gyors útifű maghéjas zabpehely süti

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...