14 roppant friss és ízletes fogás zöldspárgából

Itt a tavaszi spárgaszezon, végre ropogtathatjuk a zöld, vékony és egészséges, alacsony kalóriatartalmú zöldséget! 14 csodás fogást hoztunk -  mert rengeteg mindenbe illik!

  1. 1.

    Zöldspárgás gombasaláta

  2. 2.

    Spárgás csicserikrém medvehagymával

  3. 3.

    Zöldspárgakrémleves Fahéj konyhájából

  4. 4.

    Csirkemell zöldspárgával

  5. 5.

    Zöldspárgás pite csirkemell-sonkával

  6. 6.

    Spárga juhtúrós nokedlival

  7. 7.

    Spagetti baconnal zöldspárgával és sajttal

  8. 8.

    Tejszínes spárgaleves

  9. 9.

    Spárga és halszeletek leveles tésztában

  10. 10.

    Csőben sült spárga Zoli konyhájából

  11. 11.

    Ázsiai csirkemell zöldspárgával

  12. 12.

    Rakott spárga

  13. 13.

    Spárgás quiche

  14. 14.

    Spárgás-csiperkés rizottó

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

„Ha valaki heti egyszer eszik húst, az már elismerést érdemlő...

Molnár Dávid hétköznap a 24.hu újságírója, hétvégén azonban vegán cukrásszá avanzsál, desszertkölteményeit, amelyek megszólalásig hasonlítanak az „eredeti”, nem vegán változatra pedig Instagram-oldalán és blogján osztja meg. Január hosszú évek óta a vegán táplálkozás hónapja, ennek apropóján beszélgettünk Molnár Dáviddal a vegán sütés-főzés rejtelmeiről.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...