Teljesen új Nutellát dobnak piacra hamarosan – Ebben lesz még...
A Nutella új kiadásában még jobban fog dominálni a kakaós íz!
NosaltyA Nutella új kiadásában még jobban fog dominálni a kakaós íz!
NosaltyAz idő kicsit hűvösebbre fordult, így rögtön megakadt a szemünk a klasszikus, őszi sütemények alapanyagain, mint amelyen a roppanós körte. Ezek a kedvenc édességeink belőle!
NosaltyImádjuk a szilvát, és már itt is van a szezonja! Eláruljuk, mitől olyan finom, mit készíts belőle, és miért hasznos a szervezetednek!
Országh KittiKevés idegesítőbb dolog van, mint amikor az ember érzi, hogy herpesz lesz a száján. Ilyenkor kell villámgyorsan cselekedni.
KesselHa 22 éve benne vagy egy szakmában, mennyi bátorság kell, hogy válts? Semennyi, ha van egy jó koncepciód, és szenvedélyes vagy. A budapesti Kő fagyi?-ban jártunk.
Hajnal StefiRakott krumpli, lebbencs, hússaláta, kaszinótojás, bácskai, Stefánia - minden, amitől olyan jó nosztalgikus érzéseink támadnak!
NosaltyÁtadták a Magyar Pékszövetség IX. termékversenyének díjait, Szent István-napi kategóriában egy balmazújvárosi, innovatív kategóriában pedig egy solymári pékség nyert.
NosaltyAz ország tortáit több mint 370 magyar cukrászdában lehet kipróbálni, nem mindegy azonban, hogy a fővárosban vagy vidéken kóstoljuk meg az idei nyerteseket.
NosaltyKelkáposzta, sóska, paradicsomos káposzta, bab, finomfőzi...melyiktől szaladtál ki a világból?
NosaltyA mai nappal megszűnt az eddig érvényben levő kijárási korlátozás, az éttermek nagy része fellélegezhet. De vajon hogyan indítják újra az életet a tulajok, és mi változik?
Brecz JuditEzekre a hirdetésekre valószínűleg már nem sokan emlékeznek! Nosztalgikus fotók a múlt század első feléből, amikor még nem volt televízió és internet, de voltak már reklámok.
Nosalty100 éve ilyenkor a spanyol nátha tombolt, és jelentősen megritkította a Föld lakosságát. De hogyan és miért fogták az egészet a spanyolokra, és mit titkolt el sok kormány?
Petrás GabriellaOtthon vagy a gyerekekkel, esetleg még dolgozol is? Valószínűleg nem sok időd jut a főzésre, de most segítünk ezekkel a szupergyors főzelékekkel.
NosaltyDédanyáink még otthon dolgoztak: jóformán reggeltől estig. Hajnalban ébredtek, kalácsot sütöttek, kézzel mostak, nem panaszkodtak. A home office koronázatlan királynői voltak.
Petrás GabriellaMagáért beszél a mai menü, készítsétek el anyunak, és/vagy nagyinak, lakjon jól anyák napján ezekkel a fogásokkal a család!
NosaltyOmlós és puha csirkét képzeltetek el a családi ebédhez? Akkor bizony érdemes tejben-vajban füröszteni őket a sütés előtt, hogy igazán finomak legyenek!
NosaltyKalácsot nemcsak különleges alkalmakra süthet az ember, sőt, a legjobb, ha teljesen átlagos hétköznapokra készítünk olyan kelt tésztákat, amelyek rögvest ünneppé teszik majd a reggelit, uzsonnát.
NosaltyVannak olyan napok, amikor egyszerűen képtelenek vagyunk bekapcsolni a sütőt. Ilyenkor jön jól egy finom babapiskótás sütemény, melyet nem kell sütni.
Itt az ideje, hogy megdolgoztasd egy kicsit az agyadat egy szuper képrejtvénnyel! Ezúttal egy részletre vagyunk kiváncsiak. Találd meg, mi nem stimmel a képen!
A tunkolás művészetét a legtöbbször a húsos raguknak és pörkölteknek tartjuk fenn, pedig megannyi olyan zöldségragu akad, amiben szintén nagy élmény megfürdetni egy szelet kenyeret. Például az alábbiakban.