Mióta családom van, nekik adom elő a próbálkozásaim.
A hely, ahol főzök
Saját kis-konyhámban, Debrecenben.
Ars poetica a konyhában
Nincs ars poeticám...nem szerettem főzni, nem igazán érdekelt. Mikor családom lett, muszájból indult minden. Ma már kicsit változtak a dolgok, beleszagoltam abba, milyen érzés, mikor elismerések jönnek a családtól, hogy milyen gyönyörű lett a torta, milyen finomra sikerült a husi, és elkérik a finomságok receptjeit. Egyelőre mások receptjeit "használom", és teszem az asztalra.
Péntek este véget ért a Séfek Séfe hatodik évada, azonban a végeredmény sokak számára nem volt elfogadható: a győztes ellen többen is felszólaltak, a nézők kikiáltották saját dobogósukat.
A rizs betonbiztos pontját képezi a kamráink felhozatalának, használjuk is hát ki a gabonát, főzzünk vele mindenféle ízes fogásokat. Inspirációt az alábbi listából lehet meríteni.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...