20-25 éve.... De egy ideje, már a 25 az igazabb.:-)
A hely, ahol főzök
Budapesten, a saját konyhánkban, kertünkben grillen, bográcsban.
Ars poetica a konyhában
Az ételünk legyen szemet gyönyörködtetően szép és színes, illatos, hogy ne tudjunk ellenállni, ínycsiklandozóan finom, ízletes, és készüljön egészséges, kitűnő alapanyagokból, hogy csak egészségünkre tudjon válni!
Sosem volt, és nem is lesz mikrohullámú sütőm!
Te is teljesen rákattantál a dubai csokira és szívesen elkészítenéd otthon? Az egyik hazai áruházlánc máris lecsapott a lehetőségre, hogy náluk szerezd be a hozzávalókat.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...