Ezen a balatoni településen a legdrágább a fagylalt
Ahogy közeledünk a nyári szezon kezdete felé, egyre többet megtudhatunk arról is, milyen árak várnak majd minket a vízpartokon. A Balaton körül például az alábbiakra számíthatunk.
NosaltyAhogy közeledünk a nyári szezon kezdete felé, egyre többet megtudhatunk arról is, milyen árak várnak majd minket a vízpartokon. A Balaton körül például az alábbiakra számíthatunk.
NosaltySúlyos veszélyeket hordozhat magában az az egyszerű tény, hogy gáztűzhellyel rendelkező lakásban nő fel egy gyermek.
NosaltyA sós kekszek gyakran háttérbe kerülnek a megannyi édes recept mellett, pedig nekik is érdemes lenne ugyanannyi figyelmet szentelni. Az alábbi finomságok elkészítésével ezt meg is tehetjük.
NosaltyIrány a riviéra, ezúttal a francia! Nem levesezünk ma, jöhet a foszlós croissant, a csodásan gazdag saláta és még az epres tiramisunknak is marad hely!
NosaltySüss ma egy finom tarját, mert megérdemled! Ha húst ennél, akkor hagyd most az unásig ismételt csirkét, kerüljön ma masszív cigánypecsenye vagy konfitált mustáros tarja az asztalra!
Nosalty9 évvel ezelőtt nyerte meg a Konyhafőnök Juniort Hegedüs Hanga.
NosaltyLerágott csont, de a tavasz a megújulás ideje, ami többek között a konyhánkban is megtörténhet: belefoghatunk például olyan gasztroprojektekbe, amelyekről eddig csak fejben álmodoztunk. Jöjjön most pár gondolatébresztő ötlet!
Lakos BenedekA nyertes képviselheti majd Magyarországot az amerikai versenyen.
NosaltyA térkép keleti feléről merítünk ihletet a heti főzéshez: indiai, török, kínai és japán recept is érkezik. Természetesen mindegyik gyors, praktikus modorban, hogy ne kelljen az egész életünket a konyhában tölteni. Indulhat a főzés?
NosaltyVan-e a muffinnál egyszerűbb, mégis népszerűbb sütiféle? Évtizedek óta nem megy ki a divatból, és lehet kritizálni, meg lenézni, de a legtutibb gyors megoldás, ha azonnal kell valamilyen csini édesség. Melyik a te muffinpárod a csillagjegyed alapján? A heti ételhoroszkóp megmondja!
NosaltyEgy friss tanulmány rávilágított arra, hogy egy észrevétlenül folytatott tevékenység segít a látásjavításban.
NosaltyEzen kívül más juttatásokat is biztosítana az üzletlánc az alkalmi munkavállóinak.
NosaltyA bulgur az alternatív köretfajták közül is kiemelt szerepben tündököl: mindenki imádja, legalábbis mi ezt tapasztaljuk. Íze a tarhonya, a rizs és a tészta között billeg, irtó gyorsan elkészül, felszívódása pedig kedvezőbb és lassabb, mint gondolnánk.
NosaltyHa túl vagy egy húzós napon, akkor biztosan nincs kedved sokat ácsorogni a konyhában. Éppen ezért jól jöhet egy gyors vacsora! Mutatjuk a mi kedvenceinket!
NosaltyNem mindig jut idő a desszert elkészítésére, de ha úgy érzed, valami nagyon hiányzik az ebéd után, akkor pikk-pakk összedobható kevert sütire essen a választásod, amit a kefir tesz különlegessé.
NosaltyKrémlevest a legkülönfélébb zöldségekből főzhetünk, a legkülönbözőbb színekben, ráadásul mindegyiket ezerféle mód ízesíthetjük. A lényeg csak egy: hogy minden tál leves kellően sűrű legyen!
NosaltyKönnyen és kellemesen laktató menüsor vár titeket, reméljük, ízlik majd: gombakrémleves, cukkinis rizottó és földimogyorós krokant vár rátok.
NosaltyMolnár Dávid hétköznap a 24.hu újságírója, hétvégén azonban vegán cukrásszá avanzsál, desszertkölteményeit, amelyek megszólalásig hasonlítanak az „eredeti”, nem vegán változatra pedig Instagram-oldalán és blogján osztja meg. Január hosszú évek óta a vegán táplálkozás hónapja, ennek apropóján beszélgettünk Molnár Dáviddal a vegán sütés-főzés rejtelmeiről.
Nem mindig jut idő a desszert elkészítésére, de ha úgy érzed, valami nagyon hiányzik az ebéd után, akkor pikk-pakk összedobható kevert sütire essen a választásod, amit a kefir tesz különlegessé.
Nem kell ahhoz, gyűjtőnek lenni, hogy egy-egy különleges és értékes papír- vagy aprópénzt magadénak tudhass. Elég, ha néha ellenőrzöd milyen visszajárót kaptál a boltban, ugyanis egy pár forint akár tízezreket is érhet.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...